Budgetcoaching

inkomsten, uitgaven, sparen

Thuis in je financiën

Financiële rust voor jou met Budgetcoaching

Heb je aan het eind van de maand geld tekort, wil je weten waar je geld blijft?

 

Wat is Budgetcoaching?

We nemen de inkomsten en uitgaven door en kijken waar er winst te behalen valt. Zo nodig help ik je overleggen met schuldeisers. Ook bespreken we bespaartips. Zo krijg je weer grip op je geld.

Sparen voor je droom
Wil je graag sparen voor een grote uitgave zoals je droombruiloft, een grote reis of een verbouwing aan je huis, maar je weet niet waar je moet beginnen? Samen nemen we je financiën door en kijken we waar je kunt besparen. En dat is vaak meer dan je denkt. We maken een plan van aanpak en stellen spaardoelen vast. Zo weten we wanneer je droom binnen handbereik is!

De kosten

Momenteel werk ik alleen online.  Hierdoor zijn alle afspraken telefonisch of via een videoverbinding. 

 Voor een eerste gratis kennismaking hebben we telefonisch contact. De eerste afspraak inclusief intake kost 40 euro. De vervolgafspraken kosten 25 euro.

 

MIJN WERKWIJZE?

1. Kennismaking en intak

We hebben eerst een vrijblijvende telefonische kennismaking. Hierna plannen we de eerste afspraak met de intake en bespreken we welke hulp je wilt en waar ik je kan helpen. Alle afspraken zijn via een videoverbinding of telefonisch.

2. Plan van aanpak

Tijdens deze eerste afspraak maken we een plan van aanpak. Hierin bespreken we je doelen en hoe we deze gaan bereiken.

3. Aan de slag

Via een videoverbinding of telefonisch help ik je met in inzichtelijk maken van je financiën en geef ik je bespaartips

4. Klaar

Als je financiën weer op orde zijn kijken we of je het nu alleen kunt, of dat je nog eens hulp wilt hebben.

5. Toch nog hulp
En kun je altijd weer bij me terecht als het toch niet meer gaat zoals je wilt.

Is dit iets voor mij?

Iedereen kan in een situatie komen dat het bijhouden van de thuisadministratie en het openen van de post het laatste is waar je aan denkt. Bijvoorbeeld door een scheiding, ziekte of verlies van een dierbare. Maar het op orde hebben en houden van je administratie zorgt dat er weer overzicht en controle is.

Ga je voor het eerst op jezelf wonen en wil je hulp bij het opstarten van een handige thuisadministratie, of wil je weten je wel alle toeslagen krijgt waar je recht op hebt? Ook dan kan ik je helpen. Samen nemen we je gegevens door en kijken of alles klopt. Zo heb je overzicht.

Heb je hulp nodig of heb je nog vragen?
Laat het me weten via dit contactformulier.